© krooogle - Fotolia.com

© interiorphoto – Fotolia.com

© slavun – Fotolia.com

Личкування крайки (вітальня)

У виготовленні професійних меблів сучасний процес личкування крайки зумовлює високі вимоги до клеїв. Головним параметром є невидимість клейового шару. У тісній співпраці з відомими виробниками обладнання, KLEIBERIT розробив інноваційні рішення. Використовуються різні клеї в залежності від вимог. Вибір клею фокусується на використовуваних матералах, середовища використання меблів та технічних параметрів виробничого процесу. В залежності від вимог використовуються клеї на основі EVA, PO або PUR.

Клеї

  • EVA HM KLEIBERIT 774.4 / 779.6
  • PO HM KLEIBERIT 754.0 / 754.1
  • PUR HM KLEIBERIT 707.6 / 707.9

Личкування крайки (ванна кімната)

Окрім привабливого зовнішнього вигляду крайки, важливу роль відіграє якість личкування крайки. Якщо у повітрі високий рівень вологості або меблі контактують з вологою, використовують PUR клеї-розплави. Ці поліуретанові системи характеризуються тим, що після фізичної реакції у клейовому шарі відбувається хімічна полімеризація. Отже, досягається набагато вища стійкість до впливу температур і вологи.

Клеї

  • PUR HM KLEIBERIT 707.6 / 707.9

Личкування крайки (кухня)

Волога, тепло, вода - жодних проблем для клеїв-розплавів PUR від KLEIBERIT для личкування крайки. Ці поліуретанові системи характеризуються тим, що після фізичної реакції у клейовому шарі відбувається хімічна полімеризація. Отже, досягається набагато вища стійкість до впливу температур (від -30° C до 150 °C) і вологи. KLEIBERIT PUR клеї-розплави використовуються для всіх типів крайок та матеріалів, що відповідають Директиві 2002/72/EG для продуктів, що контактують з харчовими продуктами (707.9).

Клеї

  • PUR HM KLEIBERIT 707.6 / 707.9